Regulamentul general privind protectia datelor


Bifarea căsuței reprezintă acordul dumneavoastră expres pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în condițiile expuse mai jos, conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind liberă circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).

AMR PRESS BOX SRL este operator de date cu caracter personal, cu sediul social în Odorheiu Secuiesc, str. int. Tihadar, nr. 4, ap. 9, jud. Harghita, nr. de înregistrare în Registrul Comerțului: J19/253/2012, CIF RO30285988.


Datele de contact ale operatorului sunt:

Adresa poștală: Odorheiu Secuiesc, str. int. Tihadar, nr. 4, ap. 9, jud. Harghita

E-mail: info @ babymerc.ro

Telefon: +40 751 774 400


Operatorul prelucrează următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, CNP, domiciliu (sau o altă adresă de livrare comunicată de client), e-mail, telefon.

Scopurile colectării datelor sunt: executarea contractului încheiat la distanță, reclamă și marketing.

Furnizarea de date cu caracter personal reprezintă o obligație necesară pentru încheierea unui contract; persoana vizată este obligată să furnizeze aceste date cu caracter personal, consecință nefurnizării fiind imposibilitatea încheierii contractului.

Operatorul va dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal firmelor de curierat. Dezvăluirea este necesară în vederea livrării produselor comandate. De asemenea, având în vedere că informațiile cu caracter personal sunt folosite la facturare, datele cu caracter personal pot fi dezvăluite ți Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Datele cu caracter personal vor fi stocate pe durata existenței operatorului sau până la momentul în care dumneavoastră informați operatorul că doriți ștergerea datelor cu caracter personal.


Aveți urmatoarele drepturi:

  1. de a solicita accesul la datele cu caracter personal, rectificarea sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării;
  2. de a va opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor;
  3. de a retrage consimtamântul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimtământului înainte de retragerea acestuia;
  4. dreptul de a depune o plângere în fata unei autorități de supraveghere;

AMR PRESS BOX SRL implementează măsuri tehnice și organizatorice adecvate în vederea asigurării unui nivel de securitate, cum ar fi: accesul pe baza de parolă, back-up datelor.

Operatorul, AMR PRESS BOX SRL, va răspunde solicitărilor persoanelor ale căror date le prelucrează în termen de o lună de zile de la primirea cererii.