Despre noi

Bine ați venit!

Baby Merc Romania - prin SC. AMR Press Box SRL - este importator unic pe piața din România pentru produsele „Baby Merc”.

Firma a fost lansată în 2012 după experiențe personale cu un cărucior „Baby Merc”. Am fost mulțumiți de calitate de design și de raportul calitate-preț. 

Cărucior dar nu numai ci mașină BabyMerc

Căruciorul Baby Merc

Un cărucior bine ales este o bucurie pentru toată familia ca și o mașină aleasă chibzuit. În același timp înseamnă siguranță, confort și calitate, toate la un preț convenabil. Un Baby Merc este alegerea perfectă în goana cotidiană. Căruciorul are înclus suspensie telescopică, mâner ajustabil, frâna centrală pe puntea spate. Toate aceste dotări într-un sistem super rezistent dar totuși ușor.

Înseamnă posibilitate de excursie, plimbare, recreere familială. Dotările de lux asigură siguranța și confortul. Căruciorul menține și asigură temperatura și humiditatea internă optimă, indiferent de condițiile meteo în așa fel încât micuțul nostru pasager nu se va confrunta cu temperaturile externe vitrege, savurează aventura.  Micile detalii bine puse la punct nu au doar rolul de a ne apăra pe micul călător, ci confortul continuu – așa cum rămâne și atenția noastră neîntreruptă pentru clienții noștri de a oferii cele mai bune servicii, și o calitate permanentă.

Căruciorul BabyMerc este fabricat din materiale polonezi de cea mai bună calitate.  O calitate europeană, pentru clienți europeni, de la producător european.  Dorim să oferim tuturor o soluție pentru a lua pe cei mici la o plimbare într-un cărucior sigur, comod și nu în ultimul rând frumos.

La noi găsiți atât cărucior simplu cu roți mari și accesorii necesare cât și cărucioare în trei piese sau cele de tip „Classic” cu roți mari, ca pe vremuri.

Vă invităm să vizualizați produsele noastre și dacă aveți întrebări să ne contactați. Vă ajutăm cu mare plăcere.

Simó Álmos

Manager